Op zoek naar een plek om je auto te verkopen in Purmerend? Er zijn veel goede opties om je auto te verkopen. Veel autobedrijven maken geen gebruik van tussenpersonen waardoor je de beste prijs krijgt. In dit artikel bespreken we wat de stappen zijn om je auto te verkopen in Purmerend.

Taxatie 

De informatie over uw auto vult u in vervolgens worden de gegevens bekeken en op basis van deze informatie doen wij een bieding. Er zijn een aantal factoren die de waarde bepalend zijn voor uw auto. Dit zijn onder andere de kilometerstand, hoe oud de auto is en of er persoonlijke aanpassingen zijn gemaakt aan de auto. 

Waardebepaling 

Als eenmaal de waarde is bepaald, krijg u een bod. U kunt zelf bepalen wat u doet met het bod als het eenmaal is binnen gekomen. U kunt ervoor kiezen het bod af te wijzen of te accepteren. Als u ervoor kiest om het bod te accepteren kunt u ervoor kiezen om uw auto weg te brengen in Purmerend of wij halen de auto op voor u. Auto verkoop bedrijf verkoopjeautoaanons zal nog even een proefrit willen maken van circa 10 minuten en de auto kort bekijken. Als dit eenmaal afgerond is dan wordt het geld direct overgemaakt naar uw rekening.